Skoda octavia 2 rozmery

Všetko o novej Octavii nájdete v článku: Škoda Octavia III naživo a oficiálne. Octavia I, Octavia I facelift, Octavia II, Octavia II. Radšej sa teda pozrime ako sa vyvíjali rozmery modelu Octavia od .

V průběhu testu jezdila Škoda octavia TDI za litru nafty. Minulé provedení se opticky zčistajasna smrsklo na rozměr rapidu. Nepřeháníme ani o píď – přesun z Octavie II do novinky odpovídá z . Octavia Combi FL - Pětidveřové pětimístné kompaktní kombi - Technická data.

Predmet: Skoda Octavia II - rozmer kolies, Príspevok Zaslal: 05. Moderný kabát Octavii ušil šéfdizajnér značky Škoda, Slovák Jozef. Práve tá umožnila zväčšiť rázvor náprav až o 1mm na konečných 6mm. Svůj správný rozměr pneumatik si zde můžete zjistit podle disků, které máte na své Octavii obuté.


Preskočiť na Škoda Octavia II (1Z) (20– 2013) - Škoda Octavia II. Octavia je automobil nižší střední třídy vyráběný českou automobilkou. V závěru roku 20byla její výroba ukončena a pod názvem Octavia Tour II se.


Délka – 45mm; Šířka – 17mm; Rozvor – 25mm; Hmotnost . Vozidlo dosiahlo rozmery 45mm na dĺžku, 17mm na šírku a 14mm na výšku.

Nasledujúce pneumatiky sú vhodné pre použitie na Vaše vozidlo Škoda OCTAVIA (1Z) 1. TDI 2004v závislosti na priemere použitých kolies. Dnes se podíváme opět na pneumatiky na Škodu Octavia. Ne všichni dnes mají nasazené na svém voze sedmnáctipalcové ráfky, na které byl minulý test.


Viac sa môžete dočítať aj v našich redakčných testoch: Test Škoda Octavia II. TSi (EA888) nevhodné tvarovanie a rozmery piestov a piestnych krúžkov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Teplovodny krb zapojenie