Prdov zatazenie vodicov tabulka

Tabuľky In platia pri týchto základných podmienkach: ○ trvalé zaťaženie vodiča (zaťaženie, ktoré trvá – násobok časovej konštanty. – prakticky 2h). Prúdová zaťažiteľnosť a priemery káblov CYKY, AYKY, CY. Problematikou prúdovej zaťažiteľnosti vodičov a káblov sa zaoberá najmä ST 33.

Prúdové zaťažiteľnosti, uvedené v tabuľkách Prílohy B pre káble uložené v zemi sa. Chalani potreboval by som nejaku tabuĺku v ktorej by boli prierezy vodičov a k nim aj maximalne prúdy. Dimenzovanie podľa dovolenej prúdovej zaťažiteľnosti.


V pamätiPodobnévystavených účinkom tepla z prúdového zaťaženia a na predĺženie časových. Maximálne dovolené teploty vodičov uvedene v tabuľke 52-A, na ktorých sa . Minimálne prierezy vodičov elektrickej vzdušnej prípojky sú AlFe mmpri holých. Ak prierez ochranného vodiča nie je menší ako stanovuje tabuľka 2. Pripojovacie vodiče sú vodiče vedené od vodiča vedenia k prepäťovej ochrane a. Slovné vyjadrenie definície sme pre väčšiu prehľadnosť preniesli do tabuľky.


Povolené zaťaženie káblov je závislé aj na ďalších parametroch, ako je . Prave kompresory sa musia zapínať naraz takže je tam velké prúdové zaťaženie na začiatku ale potom už to zaťaženie výrazne klesne.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Teplovodny krb zapojenie