Gude gse 2700 manual

Servisní středisko GÜDE pro Čechy a Moravu : GÜDE . Popis produktu: Přenosný generátor proudu kategorie hobby, určený k provozu elektrického nářadí, spotřebičů nebo osvětlení na chatě, zahradě apod. Please read the instructions carefully before starting the machine.

Auf der der Firma Güde GmbH Co. Manuals and User Guides for Gude GSE 2700. We have Gude GSE 27manuals available for free PDF download: Original Operating Instructions, Operating . Elektrocentrála Güde GSE 27(40628) s trvalým výkonem 20W a automatickou regulací napětí, ochranným vypínačem proti přetížení a velkým masivním .

Manuály a české návody ke stažení - Elektrocentrály Güde. Návod k použití je souhrn funkcí Elektrocentrála Güde GSE 27(40628), kde jsou uvedeny všechny základní i pokročilé možnosti a jak elektrocentrály používat . Güde Elektrocentrála GSE 27generátor 40628. Výkon motoru: kW(PS) při 30ot.


Napětí: x 2V Jmenovitý proud: A Jmenovitý . Synchrónny generátor so štartovacím lankom, veľkou nádržou, olejovou poistkou, ochranným vypínačom proti preťaženiu a s AVRreguláciou . Všetky informácie o produkte Elektrocentrála GUDE GSE 270 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie GUDE GSE 2700.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo