Cinema city polus bratislava

Staňte sa fanúšikom Cinema City Slovensko na FACEBOOKU Máte otázky či. Pri kúpe dospelej vstupenky na vybraný film dostanete v Poluse druhú zadarmo! Program kina na dnes a najbližšie dni v meste Bratislava, v kine Cinema City Polus. Program kina Cinema City Polus (Bratislava) na dní. Komédie, horory, dobrodružné, romantické, hystorické filmy vrátane fotografií a popisov.


Program týchto kín je pre tento deň nedostupný, alebo kino nepremieta. Spoločnosť Cinema City prevádzkuje tri obľúbené multiplexy kín v nákupných centrách v Bratislave – Polus City Center, Aupark a Eurovea.

Spoločnosť Cinema City prevádzkuje tri obľúbené multiplexy kín v nákupných centrách v Bratislave – Polus City Center, Aupark a Palace Cinemas Eurovea. Multiplex Palace Cinemas, najväčšie a najviac navštevované kino na Slovensku, bol otvorený v máji . Multiplex Cinema City ponúka ideálne priestory pre konanie prenájmov a konferencií s kvalitným zvukom a s možnosťou využitia veľkých premietacích plátien. Multiplex Palace cinemas umiestnené v nákupnom centre Polus city center ponúka filmové trháky v kinosálach.


Polus City Center je nákupno-zábavné stredisko v Bratislave. Nachádza sa v ňom multikino Cinema City a desiatky obchodov a niekoľko reštaurácií. Nachádza sa v nákupnom stredisku Polus City Center. Stránky k téme: Cinema City - multikiná Polus City Center, Aupark Bratislava a Eurovea. Ponuka: Uvádzač, Barman, Pokladník (Cinema City Polus).


Obrovské nákupné centrum Polus City Center s vlastným komplexom kín Cinema City je domovom nášho štúdia Fitinn v Bratislave. Cinema City Polus is the oldest multiplex cinema in Slovakia. Built in 20as a part of the shopping mall Polus City Center, the theatre was a mem.


POLUS CITY CENTER, Vajnorská 10 004997925 Po-Ne: 10:- 21:00. Voľné pracovné miesta a ponuky spoločnosti Cinema City Slovakia s.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Teplovodny krb zapojenie