Greenway nabijacie stanice

Greenway prevádzkuje najkomplexnejšiu sieť inteligentných rýchlonabíjacích. Pokiaľ ste registrovaný, identifikujte sa na stanici a začnite sa nabíjať. Nabíjacie stanice Typ (11kW, a menej. (grey) Nabíjacie stanice Typ 1.

Zásuvky 16A, 32A, alebo domáca zásuvka napr. Rýchlejšie nabíjanie elektromobilov v sieti GreenWay bude komplikovanejšie. Problem je, ze majitel Tesly hodinu nabijat nemoze, pretoze Greenway obmedzuje maximalnu moznu dobu nabijania na minut.


Bude nabijacky dodavat ZSE alebo to GreenWay napadol a je to zaseknute?

GreenWay to az take zelene nie je, teda podmienky . Ide o rýchlonabíjacie stanice s výkonom kW, schopné dobiť súčasné elektromobily typu Nissan. Na Slovensku sú momentálne postavené štyri nabíjacie stanice pre elektromobily. V rámci nášho projektu sme navštívili aj stanicu firmy Greenway v Bratislave.


V Nitre sa v súčasnosti nachádzajú nabíjacie stanice pre elektromobily, na Slovensku je ich. Slovensko má pomerne dobre a husto rozvinutú sieť nabíjacích. Náklady na nabíjanie elektromobilu v sieti Greenway. Práve dnes spoločnosť GreenWay symbolicky otvorila sieť 15.


Klient systému používateľ elektromobilov.

Spoločnosť GreenWay Infrastructure patrí do skupiny GreenWay. Nabíjacie stanice sme umiestnili okolo rýchlostných ciest a diaľnic. Na trati Bratislava – Košice sú totiž odvčera nabíjacie stanice pre elektromobily.


Za ich vznikom stojí spoločnosť GreenWay a stanice včera . Spoločnosť IPA Slovakia mala možnosť spolupracovať na projekt Green way, kde.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo