Mineralna vlna s hlinikovou foliou

Vinuté izolačné púzdra z kamennej vlny (čadiča resp. minerálnej vlny), kašírované vystuženou hliníkovou fóliou so samolepiacim presahom. LMF AluR je výrobok povrchovo upravený hliníkovou fóliou. POPIS: Izolačný materiál NOBASIL IPS 6a KPS 0AluR sa vyrába z tepelnoizolačnej dosky z minerálnych vlákien spájaných modifikovanou umelou živicou .

Produkty Knauf Insulation z minerálnej vlny sú nehorľavé, odolné proti. Izolačný materiál je lamelový skružovateľný pás vyrobený z minerálnej vlny v tvare lamiel s kolmo. Výrobok je povrchovo upravený hliníkovou fóliou.

C pri izolácii Nobasil LMF AluR) na strane minerálnej vlny; prispôsobiteľný rôznym tvarom konštrukcie . Lamelovo skružovateľný pás z minerálnej čadičovej vlny. Podlepený z jednej strany hliníkovou fóliou. Prevádzková teplota 600°C a 100°C na strane hliníkovej . Tepelná, akustická a protipožiarna izolácia z minerálnej čadičovej vlny s. NOBASIL LSP povrchovo upravený hliníkovou fóliou sa používa na tepelnú, zvukovú . NOBASIL LSP - lamelový skružovateľný pás je výrobok z minerálnej vlny v tvare. NOBASIL LSP povrchovo upravený hliníkovou fóliou sa používa na tepelnú, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo