Sady na víno

Darčekové balenia - Darčekové balíčky - Doplnky k vínu - Darčeky a doplnky - Darčekové obaly - Darčekové doplnky - Sety s doplnkami - Kazety a obaly . Vybrané darčekové predmety exkluzívnej a luxusnej povahy určené pre vinárov. Výber someliérskych sá otváračov, vývrtiek a doplnkov pre prácu s vínom.

Kvalitné sady na víno, reklamné predmety sada na víno, luxusné sady na víno online predaj. Set na víno Trentino balený v krásnej luxusnej drevenej krabici, vykladanej čiernym zamatom. V krabici nájdete otvárač korkovej zátky na víno, uzávierku na . Deluxe otvárak na víno v bambusovom boxe.

Sada na víno pozostáva zo štyroch častí. Nerezový lievik na vínovú fľašu, viacfunkčný otvárač, teplomer na víno a obrúčka na hrdlo vínovej fľaše. Tato sada vám umožňuje víno vychladit, otevřít, po té nalít a pokud jej nedopijete i vakuově uzavřít.


Vývrtka s velice kvalitním tenkým vrutem je velice . Sada na víno obsahuje všetko, čo potrebujete na otvorenie dobrého vína. Ponúkame teplomer, chladničku či nosič na vína. Rýchly, spoľahlivý a bezpečný e-shop s kvalitným vínom, kávou, doplnkami k vínu,.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo