Dozy na muku cukor

Naše dózy na potraviny uchovajú chuť jedla, pomôžu udržiavať poriadok a. DOLD dávkovač cukru, číre sklo, nehrdzavejúca oceľ Výška: cm Obje20. Hermeticky uzatvárateľné dózy na potraviny majú perfektné tesnenie a jednoduché.

Je vynikajúca pre uloženie múky, cukru, soli, strúhanky, čaju a pod. Praktická sada skleněných dóz o objemu 3ml; 6ml; 10ml, s vodotěsným plastovým víkem je vhodná pro skladování a přenášení potravin. Kuchynské potreby Dózy na potraviny Sklenené dózy.


Kuchynské potreby Dózy na potraviny Plastové dózy.

Bytom zavonia čerstvo uvarená káva a hosť si z plechovej dózy nasype cukor. Kuchyňa, jedáleňDózy, dózičky Sklenený zásobník na potraviny, malý .

Nespornou výhodou sklenenej dózy je použiteľnosť prakticky na všetky potraviny, či už je to korenie, cestoviny či cukor. Dózy OPTIMA sú špeciálne určené pre skladovanie suchých potravín. Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na . Dózy na potraviny patria k praktickým pomocníkom do Vašej kuchyne.


Veľmi kvalitné sklenené dózy nakupujte na vetroshop. Chcela by som, aby bolo aj na nich napisane, ze sol, cukor. Množstvo: Dóza dávkovacia s posuvným vrchnákom l - 3454. Sáčky, síťky, klipsy a pokrývky ochrání vaše potraviny, vychytané kuchyňské organizéry onWALL poskytnou až pět užitečných funkcí současně – uloží fólii, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo