Marináda na kuracie rezne

Marináda: Vajíčka rozšľaháme s kečupom, horčicou a sójovou omáčkou. Marináda sa vynikajúco hodí na ryby alebo kuracie prsia. V mise premiešame PL kečupu s PL sójovej omáčky, roztlačenými .

Marináda na kuracie prsíčka - Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Robievala mi ho, keď som chodievala na internát. Mäso mi naložila do zaváraninovej fľaše a takto mi mäso . Asi nosím drevo do lesa, ale nedalo mi to - takéto kuriatko máme víkend čo víkend a môjmu preberačnému decku to aj skutočne CHUTÍ!

Kuracie rezne umyjeme, osušíme a pozdĺžne prekrojíme na polovice (čiže vzniknú plátky z jedného rezňa). Marinádu pripravíme zmiešaním všetkých . Kuracie prsia sú veľmi obľúbené v slovenských domácnostiach. Sú lacné, rýchlo sa dajú upiecť a sú aj zdravé. Dobre premiešame a plátky mäso vyobraciame v marináde zo všetkých strán.


Kuracie prsia rozrežeme naplocho, trocha vyklepeme, posypeme mletým čiernym . Kuracie prsia umyjeme, osušíme a narežeme na menšie plátky. Ivanove preto, lebo receptík na tieto kuracie rezne mám od manželovho. Na pácovanie (marinovanie) sa dá použiť bravčové, kuracie, ale aj morčacie mäso.

Rezne po vysmažení sú krehké a šťavnaté, z vrchnej strany chrumkavé. Mäso v marináde ponamáčame a necháme v chladničke aspoň jeden deň . Potrebujeme: približne na kg mäsa vajcia, ČL soli, ČL horčice, olej, struky cesnaku, kari korenie, bazalka, oregano, vegeta . Tento recept na kuracie prsia je veľmi jednoduchý a veľmi chutný. Horčicovo medová marináda je veľmi rýchlo hotová.


Najlepší spôsob prípravy je na grile, ale . PL bieleho nízkotučného jogurtu, 1PL škrobu, štipka mletého čierneho korenia, troška soli, olivový olej. V tejto marináde je najlepšie kuracie mäso na grile. Marinády - Hľadáte recepty na prípravu marinád alebo nálevov potrebných na grilovanie? Hydinové mäso - recepty, kuchárska kniha, varenie.


Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky. Chutilo vám to, ako ste robili marinádu ?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo