Predam skrinu s posuvnymi dverami

Predam staršiu čiernu skriňu pozostávajúcu z dvoch časti, horná o rozmere 6OX, dolná. Predám skriňu s posuvnými dverami vo veľmi dobrom stave, bez . Sekcia Skrine - Internetový bazár nábytok - riadková inzercia - Predajte skriňu, posteľ.

Predám dva kusy komody, je možné aj po jednom kuse, ako nove,. Skrine do spálne na predaj a kúpu, online inzercia nábytku do spálne zdarma. Promo P4DSPriestranná šatníková skriňa s posuvnými dverami je . Bezplatná inzercia, predam skrinu predaj a inzercia.

Predám skrine IKEA PAX s posuvnými dverami. Predám rohovú vstavanú skriňu jelša vo veľmi dobrom stave. Rozmery skrine-ľavá dĺžka 1cm, pravá dĺžka 1cm, výška 2cm, hĺbka m. Rozmery skrine:šírka 1cm,hĺbka cm, výška 236. Skrine obsahujú 3x vešiakovú tyč, 6x policu, . Lacné skrine na predaj - vstavané, šatníkové, posuvné, do spálne - inzeráty. Skriňa do spálne s posuvnými dverami - 26.


Kvalitne spracovaná, lamino, pojazdové dvere, jedna polovica policová - druhá šatňové.

Predám skriňu, ktorá sa dá rozložiť na diely (vvrchný a spodný). V cene je aj kompletné vnútorné vybavenie skrine. Skrine s klasickými aj posuvnými dverami.


Na výber rôzne materiály a dekory, dostupné v rôznych veľkostiach. Nepotrebujete skriňu s posuvnými dverami a s nadstavcom? Vyberte si z ponuky skríň do spálne v eshope s nábytkom Tempo Kondela. Výroba a predaj vstavaných skríň na mieru s posuvnými dverami.


Predaj kovania na posuvné dvere, predaj komponentov a doplnkov k vstavaným skriniam s . Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Ponúkame Vám vstavané skrine a šatníky na mieru, kuchynské linky, dvere a rezanie materiálu za najlepšie ceny. Vieme Vám ponúknuť vstavané skrine a šatníky s posuvnými dverami za.


U nás je možnosť využiť splátkový predaj Quatro. Výroba a predaj vstavaných skríň, šatníkov a výklenkov s posuvnými dverami pre byty, rodinné domy, kancelárie, prezentačné miestnosti, hotely, predajne . Ponukam na predaj 3-dverovu skrinu zo serie PAX Ikea - poskladana na mieru,.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo