Pumpa na odsavanie oleja

Vášho vozidla úplne bez problémov a bez veľkých výdavkov. Napájanie V pomocou svoriek, ideálne na pripojenie na . Digitálny prietokomer, počítadlo pretečeného paliva a oleja 02550.

Napájanie 12V pomocou svoriek, ideálne na pripojenie na autobatériu . Predmet: odsavanie oleja z motoru, Príspevok Zaslal: 10. Zobrazit téma - Odsávání oleje nebo vypouštění šroubem ? V pamätiPodobnéPreložiť túto stránkurád bych znal Váš názor, nebo Vaše zkušenosti s Odsávačkami oleje?

Odsávaciu pumpu používajte výhradne len pre motorové, dieselové a vykurovacie oleje. Motorový olej před odsáváním vždy zahřejte.

Dojde-li k přeru- šení odsávání oleje, okamžitě čerpadlo vypněte . Pneumatické extraktory na odpadový olej firmy Flexbimec sú dvojakého typu: prenosné , alebo fixné s upevnením na stenu. Napájení 12V pomocí svorek, ideální k připojení . AL-KO náradie, AL-KO akcia, AL-KO eshop, AL-KO akciové ceny , AL-KO akciové ceny náradia, AL-KO najlacnejšie náradie, AL-KO ručné náradie, najlepšia . Super kvalita - vyrobené z nerezovej ocele Čerpadlo na naftu a olej. Predám Čerpadlo na palivo a olej 12V - GEKO Čerpadlo na odsávanie paliva a oleja 12V . Toto čerpadlo na odsávání oleje je vhodné pro čistou výměnu oleje. Případně na odčerpávání motorové nafty a topného oleje. Kombinuje vlastnosti odsávačky a vypúšťačky oleja.


Zariadenie na vypúštanie alebo odsávanie oleja z motora, prevodovky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo