Ako pestovať bylinky v byte

Na nasledujúcich stránkach sa dozviete niekoľko základných rád ako pestovať bylinky v byte a popis najznámejších bylín. Obrovské nadšenie pestovať v zime na okne bylinky vystrieda často. Na vytvorenie minizáhradky v byte postačí niekoľko črepníkov, debničiek či iných nádob vysadených rôznymi rastlinami.

Pestovanie byliniek v dome, byte je samozrejme iné ako pestovanie v záhradke, preto musíte vedieť zopár základných pravidiel ako na to. Vôňu doma vypestovaných byliniek nenahradí nič. Bylinky potrebujú veľa svetla, je preto dôležité umiestniť ich na svetlé miesta v byte, či dome. Ak chceme pestovať bylinky, odporúča pán Juraj Trtol kúpiť hotovú .

Bylinková záhradka je snom každej gazdinky. Ak žijeme v byte, mohlo by sa zdať, že je to nemožné. Pokušam sa už niekolko rokov vypestovat v črepnikoch žeruchu,pažitku,chilii papričky,priesady na zahradu a ono my to po čase zvedne,je to aj . Dopestujte si bylinky doma na parapete. Ak vás zaujíma pestovanie byliniek v byte, dome, na parapete, odporúčame najnovšiu knižku . Podrobný postup jak pěstovat bylinky ze semen v bytě, na balkoně i na zahradě.


Bylinky, které lze vysévat také napodzim nebo celoročně.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo