Chladnička s mrazničkou bazos

Sekcia Chladničky - Internetový elektro bazár - riadková inzercia - predajte a kúpte televízor, mrazničku alebo kosačku. Dovoz z Anglicka, dovodom predaja je nezodpoveda velkosti pozadovaneho priestoru. Predám kombinovanú chladničku s mrazničkou zn.

Kategórie chladničky, mrazničky bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie chladničky. Predám chladničku s mrazničkou SIEMENS vo výbornom stave bielej farby. Predam chladničku s mrazničkou ako nova este s ročnou zarukou malo pouzivana.


Predám kombinovanú chladničku s mrazničkou objem chladničky 225l, . Kto lacno predá dôchodkyni funkčnú chladničku s mrazničkou? Mám možnosť zabezpečiť si odvoz na trase Považská . Ak hľadáte inzeráty zo sekcie bazár chladničiek, chladničky, ste tu správne! Ponúkam za symbolickú cenu funkčnú chladničku s mrazničkou. Má dva a pol roka a je úplne bez závady.


Má NO FROST funkciu, automatické odmrazovanie, ZERO ZONE. Objem chladničky je 2litrov a mraznička má 100 . Kúpim zachovalú chladničku s mrazničkou na značke nezáleží. Predám ročnú chladničku Gorenie 1litrovú s litrovou mrazničkou.

Náš bazár ponúka široký výber tovaru na predaj. Pridajte si na bazár inzererát úplne ZADARMO do katetórie Chladničky. Predám chladničku s mraznickou značky Gorenje.


Nabízím zachoval chladničku Zanussi ZC 1R. Lednice 0Kč , Pardubice Lednice Nabízím lednici, Whirlpool . Predaj chladničiek, mrazničiek, počítačov, herných konzol, tlačiarní, umývačiek. Predaj, servis a bazár všetkých druhov mobilných telefónov, predaj tabletov, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo