Komínové hlavice na tuhe palivo

Po mnohých dotazoch či je možné použiť hlavice Lomanco k zvýšeniu ťahu. Tento typ komínovej násady je vhodný predovšetkým pre komíny na tuhé palivá. Pomocou špeciálnej komínovej hlavice EKON od firmy CAMIN.

Všetky tieto neresti významne obmedzujú nové komínové hlavice. Tento typ komínovej násady je vhodný predovšetkým pre komíny na tuhé palivo. Rámik do dvierok pre regulátor ťahu RMS-DW v rozmere 126x2mm určený pre komíny s priemerom 1416182mm.


Priemer 500mm material: nerez Airhawk MAXI je rotačná komínová hlavica, ktorú je.

Turbowent sa používa pri nedostatočnom ťahu v komíne na plynné palivá. Rotačné komínové hlavice s krkovou aj štvorcovou základňou Turbowent. DRAGON na umiestnenie na vyústenie kotlov a krbov na drevo a tuhé paliva. Atraktívna komínová hlavica DRAGON sa umiestňuje na vyústenie kotlov a krbov na drevo a tuhé palivá.


Hlavica DRAGON je unikátna svojim designom a . Jedinečné a unikátní technické řešení komínové hlavice, která nemá díky svému. Komínovou hlavici KV můžeme použít na všechny druhy paliv plyn. Na velmi pevné nosné konstrukci, která je z jednoho dílu bez nýtového .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo