Logitex skusenosti

Využitie fotovoltaických panelov na ohrev vody šetrí peniaze i životné prostredie. Hybridné ohrievače LOGITEX, ktoré boli vyvinuté na Slovensku vyriešili aj tento problém. Vyrobenú ekologickú energiu z fotovoltaických panelov uskladňujú a .

Logitex ma spiraly, jednu na striedavy prud z elektr. Dom iba na fotovoltaiku bez solárnych kolektorov. Ohrev vody solárnym panelom verzus s fotovoltaický.

Aj o tých paneloch by som veľmi porozmýšľal z vlastnej skúsenosti viem, že spotreba . Inak podla mňa je lepší logitex hybridný bojler ako kolektory. Ak nie tak nepíš hlúposti o veciach s čím nemáš skúsenosti. Patentované ovládanie jednosmerného prúdu (DC), ktoré používa Logitex, sa dá použiť okrem ohrevu vody aj pre kúrenie, ktoré je pripojené ku zdroju z . Náš nosný produkt na výstave bol hybridný bojler LOGITEX ale zároveň sme odbornej a laickej verejnosti predstavili naše bohaté skúsenosti v oblasti projekcie, . Na prvé počutie to znie možno čudne, ale elektrická energia z fotovoltaického systému sa dá uložiť do vody.


Ceny fotovoltaických systémov LOGITEX s podporou dotácie Zelená domácnostiam (poukážka):. W FOTOVOLTAICKÝ SYSTÉM PRE OHREV VODY .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo