Ako urobiť poter

Chcem si robit betonove potery do novostavby svojpomocne. Nie som uplny laik, ale poradte ako dosiahnut co najrovnejsi poter a dodrzat aj .

Izolacia balkona (tepelna aj proti vode)Príspevkov: 2924. Odovzdal(-a) Vladimír Barlíksťahovanie betónového poteru 09485959anhydrit. Príprava staveniska Prípravu staveniska vykonáva stavebník.

Ak je stavba robená svojpomocne, mala by prebehnúť dohoda s odborníkom, ktorý schváli . Chcem sa opýtať tých čo robili betónový poter sami ,ako sa to. Horšie je že keď takto dilatuješ nemôžeš poter urobiť za jeden deň . Liate potery a samonivelizačné stierky Pojmy poter a stierka si ľudia často zamieňajú a aj niektorí výrobcovia ich pokladajú za synonymá. Klasické potery bolo potrebné po naliatí vyrovnať pomocou hladidla.


Samonivelačný poter stačí naliať na podlahu a po zaschnutí získate . Tradičným materiálom je cementový poter, ktorý je na rozdiel od anhydritových liatych poterov mrazuvzdorný a . Táto samorozlievacia, vláknami zosilnená cementová hmota s malým . Cementové potery sa spravidla na stavbe aplikujú v hustej konzistencii a práca s nimi je preto často fyzicky veľmi náročná.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo