Citroen c3 novy

Objavte Novú C kompaktné mestské vozidlo s novátorským štýlom, vysokou personalizáciou a užitočnými technológiami ako zabudovaná webkamera. Citroën Cvšetci poznajú a rozpoznajú! Nový 7-palcový dotykový displej zabudovaný vo vrchnej časti stedovej .

Citroën dnes odhaľuje nový model Citroën C3. Predstavuje sa tak vynovený bestseller, ktorého sa od roku 20vyrobilo viac ako milióna . Automobilka Citroën oznámila príchod tretej generácie modelu C ktorý má slovenské korene, už pred niekoľkými mesiacmi. Nová generácia Citroënu C absolvovala svetovú premiéru v Paríži a tú. Citroën Cprišiel na scénu v roku 20a svojím dizajnom, . Nový Citroën Cvyznáva hlavné hodnoty značky Citroën: OPTIMIZMUS odvážnym dizajnom, ĽUDSKOSŤvyžarovaním pohodlia na palube a . Vždy aktuálna ponuka áut značky Citroen C3. Výrazné zľavy na nové a predvádzacie automobily.


Citroën Czůstává v nové generaci malým hatchbackem, dostal však prvky crossoverů. Z motorů jsou k dispozici tři zážehové a dva vznětové. Nový trnavský Citroën Cstavil na techniku a dizajnové prvky väčšieho CCactus.


Na Csme sa povozili sme a poznáme aj jeho slovenské . Ako jedna z prvých redakcií sme dostali na testovacie jazdy nový model C- absolútnu novinku francúzskej značky Citroën.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo