Jogurtová marináda na kuracie mäso

Pilos; soľ z mlynčeka Kania; čierne korenie z mlynčeka Kania; lyžička karí korenia Mikado . Vyskúšajte fantastickú jogurtovú marinádu s voňavým korením, vďaka ktorej bude kuracie a morčacie mäso úžasne chutné . Kuracie rezne v jogurtovej marináde - Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie.

Po odležaní vyberieme z marinády a obalíme v nastrúhanom syre a pečieme v rúre na pečiacom papieri. Na druhý deň vyberieme rezne z marinády, obaľujeme ich v . Mäso naložíme do pripravenej jogurtovej marinády. Kuracie prsia umyjeme, osušíme, prípadne prerežeme tenšie kúsky.

Ponoríme ich do misky s marinádou a zatiahneme potravinárskou fóliou. Kuracie rezne umyjeme, osušíme a pozdĺžne prekrojíme na polovice (čiže vzniknú plátky z jedného rezňa). Mäso naložíme do pripravenej jogurtovej marinády, ktorú vymiešame z jogurtu, vajec, cesnaku, soli a korení podľa chuti (napr. grilovacie).


Z jogurtu, vajec, soli a korenia si pripravíme marinádu a rezne do nej na niekoľko hodín, do chladu, uložíme. POLIEVKY KURACIE MÄSO A HYDINA HOVÄDZIE. Mäso vyberieme z marinády, obalíme v strúhanke a vypražíme. V povodnom recepte pan pouzil kuracie prsia.


U nas nie su prilis oblubene, takze som pouzila vykostene stehna. Najskôr si pripravíme marinádu z jogurtu, byliniek, soli, korenia a cesnaku.

Kuracie rezne naklepeme a namočíme do marinády. Odložíme do chladničky, najlepšie cez noc. Takze skratme to, su to kuracie prsia, nalozene v jogurtovej marinade a pecene uplne normalne v mojej plynovej rure.


Kuracie stehná dusíme v prikryté v rúre a podlejeme potom omáčkou a. Kuracie krídelká v paradajkovej marináde.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo