Keramika očová

Taktiež distribuujeme keramické pomôcky. Výroba a predaj pecí pre tepelné spracovanie kovov a výpal keramiky. Predaj hrnčiarskych kruhov, valcovacích stolov a nástenného listu.

Keramické pece KITTEC, LAC, NABERTHERM, hrnčiarské kruhy pre školy, škôlky, keramické dielne a hobby keramikov. Predaj materiálov, pomôcok a zariadení pre keramikárov, keramické dielne a školy. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Nimnická cesta 10020Púchov Banka: VUB a.

Pece rady CB STUDIO LINE sú u zákazníkov veľmi obľúbene kvôli, spratnosti, cenovej dostupnosti a ľahkej obsluhe. Sú vhodné do malých keramických dielni . Firma, veľkoobcho výroba › Veľkoobchody › Sklo, keramika. Výroba a predaj úžitkovej a dekoratívnej keramiky. Organizovanie kurzov keramiky pre deti aj dospelých.


Keramika na plote organizuje aj kurzy keramiky. Zvolen, Budča, Hronská Dúbrava, Kováčová, Lieskovec, Očová, Ostrá Lúka, Sliač, . Na ich tradíciu nadväzuje Modranská keramika. Detve Múzeum v Očovej Súkromné múzeum Jána Kapustníka v Ponikách Múzeum Slovenského národného . Vitajte, volám sa Zita Sujová a posledných trinásť rokov sa venujem výrobe KERAMIKY.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo