Vymena motorceka ostrekovaca fabia

Okrem elektrickej poruchy motorčeka ostrekovača sa niekedy motorček poškodí aj mechanicky. Jedným z prípadov tohto poškodenia je odlomený nátrubok . Predmet: Skoda Fabia - nadrzka ostrekovaca, Príspevok. Skoda Octavia II - nejdu mi ostrekovacePríspevkov: 1324.


Skoda Octavia - vyteka voda do ostrekovačovPríspevkov: 1522. HTP 20Predne stieracePríspevkov: 151. Predám nadobka ostrekovača + motorček Škoda Octavia.

Téma Fabia-nadoba ostrekovacov(demontaz) ve skupině škodovky na stránkách o Škoda. Jediná výhoda, že auto nemusí stát každých tis na výměne oleje. Před chvílí jsem našel v sekci FABIA I - Exteriér dotaz Ostřikovače. Já se bavím o Fabii, nádržku ostřikovačů mám na levé straně (u řidiče).


Majte prehľad o produktoch, cenách, tipoch, radách, riešeniach a akčných ponukách v kategórii Čerpadlo ostrekovača - Čistenie okien a svetlometov. Vymena ostrekovacov na Ford S-Max Nove ostrekovace (rozprasovace) urcene pre Ford Focus Viac. FABIA KIT je súprava elektrického sťahovania okien pre Škodu FABIA.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo