Čerpadlo na kondenzát

Kalové čerpacie zariadenia Wilo, Grundfos, kalové čerpadlo na kondenzát. Nová profesionálna séria Grundfos CONLIFT predstavuje spoľahlivé, tiché, kompaktné čerpadlá na odstraňovanie kondenzátov. Meria len 28mm na výšku a 28mm na hĺbku a je pravdepodobne najmenšie čerpadlo kondenzátu na svete.

Mini Aqua je najnovší prírastok do rodiny mini . Prečerpávač kondenzátu z kotla GRUNDFOS Conlift kúpite na BOLA. Grundfos CONLIFT je profesionálnou sériou čerpadiel na kondenzáty navrhnutou s. CONLIFT dokáže odčerpať kondenzát s hodnotou ph 2.

Kalové čerpací zařízení Wilo, Grundfos, kalové čerpadlo na kondenzát. Grundfos Conlift je čerpadlo určené na prečerpávanie kondenzátu z plynových kondenzačných kotlov. Ekotez : Čierpadielka kondenzátu - VŠETKO pre chladiarov-vybavenie DVERNÉ.


Kje odčerpávacie zariadenie vhodné na priamu montáž a bolo vyvinuté špeciálne na účely prečerpávania agresívneho kondenzátu zo . Ponorné kalové čerpadlo Wilo TP EM + poradenství zdarma. Drain TP je ponorné kalové čerpadlo na odpadní vodu s maximální velikostí nečistot mm. CPOriginal Quality; kabel se zástrčkou m, odtoková hadice m; vybaveno detekcí výšky vodní hladiny, která může . SFA SANICONDENS Best SK3N čerpadlo pro kondenzát z kotle, klimatizace a chlazení + neutralizace.


SFA SANICONDENS Pro SKčerpadlo pro kondenzát z kotle, klimatizace a chlazení Připojovaná za. Objímka Ø22mm na hadicu na odvod kondenzátu. SAUERMANN DELTA PACK 20l čerpadlo s lištou.


SANICONDENS v současné době již není v prodeji a je plně. Sanigranul , který umožňuje vypouštět kondenzát do kanalizace.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo