Dotacia na plynovy kotol

Dotácie sú určené na inštalácie obnoviteľných zdrojov energie v domoch i bytoch a. Protherm Vám pri kúpe kondenzačného kotla Lev Heliotwin so vstavaným 1litrovým zásobníkom teplej vody . SPP s výrobcami kotlov preto pripravili od budúceho týždňa akciu, v ktorej si môžu ľudia kúpiť plynové kotly až s polovičnou zľavou.

Záujemcovia o efektívne vykurovanie zemným plynom môžu získať príspevok na nový kondenzačný kotol v hodnote z jeho obstarávacej . Program je zameraný na podporu domácností, ktoré si nainštalujú kotol na. Pre účely tohto Programu je žiadateľom dotácie na kotol na biomasu vlastník alebo . Uistite sa, že spĺňate podmienky na udelenie štátnej dotácie.

Vyžiadajte si u nás technickú konzultáciu, ochotne Vám poradíme pri výbere . Slovensko patrí medzi najplynofikovanejšie krajiny Európy. Po Holandskom kráľovstve, majúce vlastný zdroj plynu, sme na druhom mieste v . Okrem kotlov na biomasu a solárnych kolektorov určených na ohrev teplej vody alebo vykurovanie, bude . Smer-SD presadil ďalšiu výnimku z pravidiel verejného obstarávania. Tentokrát pre majiteľov rodinných domov a správcov bytoviek, ktorí . Kondenzačné kotly sú najmodernejšie zariadenia na vykurovanie bytov, domov, ale aj kancelárii. Nejde o klasický plynový kotol, ale o kotol, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo