Dotykové lampy na nočný stolík

Dotykové lampy sú veľmi obľúbené v spálňach, obývacích izbách, na pracovnom. KASHA je moderné stolové svietidlo s dotykovým spínaním, vhodné napríklad na nočný stolík. Svietidlo je vyrobené z kovu (chróm), má ružové textilné.

Dotykové lampy - E-shop ponúkajúci svietidlá a osvetlenie do interiéru aj exteriéru, svietidlá do kuchyne, kúpeľní, obývačiek, záhrad a omnoho viac. Moderné a luxusné LED stolové a stolné lampy na osvetlenie stolíkov a stolov. Dekoratívne svietidlo Napájanie: 220-240V~ Farba: matný chróm Výkon: x max W Pätica: GTyp. Dekoratívne SMD LED kovania HL6641L CHROME .

Kategória stolové lampy ponúka lampy a lampičky na pracovný stôl, na nočný stolík a ďalšie typy lámp dizajnovo vhodné na postavenie na stoly, stolíky a . LED svetlo - dotykové spínanie, farby svetla, 7lm, USB konektor na nabíjanie,. Lampa stolová, W, LE 2lm, 500hod. Stolové lampy - interiérové svietidlá pre doplnkové osvetlenie. Stolové lapmpy-kancelárske,na nočný stolík,dekoračné osvetlenie.


Profesionálny internetový obchod značkových, kvalitných svietidiel (lampy) za. Nabite si telefón na stolovej lampe VARV s bezdrôtovým nabíjaním. Jednoducho telefón položte na symbol plus.


Vyberajte si Lampy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Do newsletteru každý týždeň zabalíme aktuálny leták, informácie . Stolná lampička v klasickom dizajne sa hodí do pracovne, alebo na stôl detskej izby. Dizajnová LED lampička z ušľachtilých materiálov s dotykovým ovládaním a . Môže slúžiť aj ako lampa do spálne na čítanie, na nočnom stolíku alebo v kancelárii. Stolné lampičky sú skvelým doplnkom pre Váš pracovný, alebo aj počítačový stôl.


Skvele sa tiež hodí napríklad na nočné stolíky k posteliam. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo