Rekuperácia vzduchu skusenosti

A ma tu niekto skusenosti s decentralnymi jednotkami? Na internete si dokážete nájsť mnohé skúsenosti, avšak veľa popísaného je aj. Tento problém v našom novom dome nemáme, vzduch je vždy čerstvý.

Tak proste vzduch pretlačia za filter spolu s prachom a ten sa bude usadzovať na. Ale skúsenosti sa nabaľujú a toto už dôrazne neodporúčam robiť. Poznate este nejake ine jednotky decentralnej rekuperacie?


Mám praktické osobné skúsenosti so Siegenia AEROPAC, Siegenia AEROVITAL,.

Aby keramická vložka dokázala ohřívat přívodní vzduch musí být teplaejší než ten přívodní . Vyber rekuperacie pre 50m2Príspevkov: 822. Vetranie, rekuperacia svojpomocnePríspevkov: 123. Rekuperácia vzduchu - najzdravší spôsob vetrania domu?


Rekuperácia je spätné získavanie tepla a vetranie, resp. Môžme tiež povedať, že je to najzdravšia forma chladenia . Odvadza vydychany vzduch z domu a pivadza zvonku cerstvy vzduch do domu. Cestou sa este vymiena teplo medzi tymi vzduchmi, ale to je . Mať doma vždy čerstvý vzduch je vyslovene potrebné.

Riešenie predstavuje domová rekuperácia, ktorá je ale nákladná a…. Ako o všetkom, aj o vzduchotechnike koluje množstvo povier a polopráv ktoré spravidla šíria ľudia, ktorí s tým nemajú vlastné skúsenosti, a tak vám skúsime . Nepríjemné je, že takáto úroveň relatívnej vlhkosti vzduchu sa spravidla stáva. Princíp vetrania s rekuperáciou znie veľmi jednoducho, aj keď .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo