Teplovzdusne kurenie do dielne

Kotol je vhodný na Vykurovanie foliovníkov dielní a väčších hál. Teplovzdušné kachle Turbo kW sú určené na diaľkový rozvod tepla. Stála teplota vyfukovaného vzduchu je cca – 1o C a je závislá od intenzity kúrenia.

Naša spoločnosť TUKON sídliaca v Hôrke pri Poprade. Bezplatná inzercia, teplovzdusna pec predaj a inzercia. IS: elektrina,vlastná studňa,septik Kúrenie: teplovzdušný krb, + nová . Ponúkame sortiment produktov kategórie: Teplovzdušné ventilátory.

Pre rýchle a mobilné teplo pre obytné miestnosti, chaty, kancelárie a dielne. Vhodné pre vyhrievanie domácností, skladov, dielní, skleníkov, na sušenie stien na. To znamená, že vzduch musí byť ohriaty na vyššiu teplotu. Zároveň sa teplovzdušné kúrenie pomerne ťažko napája na tradičný centrálny zdroj . Automobilový sektor - autoservisy, dielne , vykurovanie dielní a karosární . Druh paliva: Pelety Obilie Výkon: kW Materiál: Oceľ Typ: Teplovzdušné kachle.


Hľadali sme, ako čo najlacnejšie vykurovať naše veľké priestory dielní,,. Pretože lacné kúrenie je úzko spojené s lacným a ľahko dostupným palivom, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo