Darujem kozu

Darujem Kozu dojku alpinskej kozy, má roka denne nadojí litre mlieka, cez leto chovaná vonku na paši zvyknutá na ostatné hospodárske zvieratá. Predám 1 anglonubiské kozi 2ks kozičiek a 1ks capko nie sú pribuzný čo je vhodné pre chov. Predavam ich z dvôvodu odcestovania za .

Bazár pre darujem kozu nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte darujem kozu, viac nemusíte. Darujem kozu dojku (Zadarmo), Darujem kozu na zabitie (Zadarmo), darujem kozu (Zadarmo), Darujem kozu (Zadarmo), .

Už sa nevládzem z dôvodu veku o nich starať. Dojivost je primerana veku- roky, momentalne vsak mam na farme viacero koz a mame aj nove . Predam ovcie a baranie koze 3e jeden kus mame 200ks. Predám mladú kozu po výbornej dojke, vhodná na pripustenie.


Portál určený na sprostredkovanie darovania vecí pre rodiny a jednotlivcov v núdzi.

Darujem mesačné pekné šteniatko kríženca- psík, stredný vzrast, hnedá farba. Predám mladú kozu na chov, odstávčatá vietnam krížené mangalica. Nemci majú však na vec iný názor a toto plemeno nazývajú nemecká mini koza.


Tak či onak, pri šľachtení sa dbalo najmä na to, aby boli minikozičky dobrými . Predám za symbolickú cenu kozu - 5-ročnú. Predám Anglonubijské kozičky a čistokrvnú AN kozu po okotení - Nájsť lacné použité Stuff. Darujem kozu na zabitie, má aj kozliatko - capka, má málo mlieka a . Darujem krásneho samca gekona zlatého a predám k nemu jeho komplet zariadené. Predám ročnú holandskú mini kozu ,krásna , krotká mini vzrastu . V suchom stave tak získate výborný kŕmny doplnok pre králikov, ale aj pre prasatá alebo v malom množstve ako občasnú pochúťku pre kozu.


Darujem krv dobrovoľne na Slovensku a nie v Rakúsku za peniaze. Darujem kozu, cele platy a odrezky roznych velkosti.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo