Keramicke dozy do kuchyne

Slovenský eshop s ručne vyrábanými vecičkami. Originálne Handmade Keramické Dózy od slovenských dizajnérov, remeselníkov, umelcov a návrhárov. Kuchynské dózy v škandinávskom štýle dodajú šmrnc každej kuchyni.

Bytové doplnky a dekorácie do kuchyne a jedálne, hodiny, dózy, etažery, stojany na servítky, keramické hrnčeky, obrusy, prútené košíky a smaltované doplnky . Dřevěné boxy a plechovky do kuchyně, skleněné a keramické dózy na cokoliv v oblíbeném retro, vintage či provance stylu. FL14DÓZA S VRCHNÁKOM 180x180x220CM.

Kuchyňské dózy ve skandinávském stylu dodají šmrnc každé kuchyni.

Keramická dóza s masívnym vekom z vysokotlakového bambusu a silikónovým tesnením, výška cm . Kuchyňu ako z rozprávky alebo z romantického vidieka vám s potešením prináša obchod ma-maison. Všetko potrebné do domácnosti a kuchyne. Formičky a vykrajovačkyFormy a pekáče - Sklenené, KeramickéFormy a plechy na pečenie - KovovéFormy . V našej ponuke nájdete doplnky do kuchyne v provensálskom a. Dózy na potraviny jako vzpomínka na babiččinu kuchyni. Typické bílo-modré keramické dózy, které si spousta z nás pamatuje z police v babiččině kuchyni. Kuchyňské dózy ze skla, plechové i dózy z keramiky a plastu.


Dřevěné boxy a plechovky do kuchyně, skleněné a keramické dózy na cokoliv v . Plastové misky, boxy, dózy a ďalšie moderné systémy pre uchovanie potravín vám umožnia naozaj dokonale využiť všetko, čo doma uvaríte alebo nakúpite. Využití dózy je však univerzální a lze je použít také jako dózy na jiné suroviny. Keramické dózy jsou velmi oblíbené také jako stylový doplněk kuchyní chat a . V kategorii porcelánové a keramické dózy na potraviny si vyberte krásné dózy z keramiky a porcelánu. Vaše kuchyně tak získá na kráse, než při použití dóz na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo