Webasto chybove kody

Zdravím, mám OMR200 když jsem ji kupoval mela zaseknute pridavne topeni. Chyba je v tom ze nejde bufik zapnout, chybove hlasky ve . Kedže Webasto nekúri, tým pádom neohreje ani chladivo po štarte, minulú zimu a na jar mi to ešte.

Seat Alhambra II - problém s bufikomPríspevkov: 1528. V pamätiPodobnéPreložiť túto stránkupři trvalém vypínání kvůli poru e (blikací kód) musí být topný agregát vyjmutím pojistky vyřazen z. Nema tam nahodou EBRA a spinaci hodiny WEBASTO ? Chybovy kod u EBRA je zablokovani z duvodu .

Ovladač je takový ten otočný nejjednodušší, je to webasto 20ST, tedy. Odblokování a diagnostika přídavného topení WEBASTO Nezávislé topení je opačným pólem klimatizace a jeho úkolem je předehřát motor a interiér vozidla . U topných pĜístrojĤ s výstupem kódu poruchy (Air Top 20S a Thermo 90) se. Webasto neručí za závady a škody, ke kterým došlo v důsledku nerespektování.


U ovladačů s displejem se kódy závad Faž Fzobrazují na displeji.

Ahoj, po načtení chyb na diagnostice se objevily tyto kódy: 42- GLOW - KOMUNIKAČNÍ MODUL. Na některých jen chybové kody, na některých je toho víc. Montáž, úpravy a repase topení Eberspächer, Webasto.


Ja navrhuju vyhodit stareho bufika a dat namisto nej nejake lepsi Webasto Smile Kaja.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo