Kedy su otvorene trhy v nowom targu

Tradičné trhy v Nowom Targu majú nové miesto! V NOWEJ TRŽNICI v NOWOM TARGU to platí aj o sortimente kožených . Populárne trhy v Nowom Targu sa presťahujú na iné miesto.

Využívajú ich tísicky ľudí z východného Slovenska. Trhy sú tam už viac než 7rokov, predtým sa na námestí konali len výročné remeselnícke trhy. Trhy v Jablonke sa konajú každú stredu, v Nowom Targu vo štvrtok a sobotu.


Trh začína ráno cca 7:a končí medzi 12:– 14:00.

Populárne trhy v poľskom Nowom Targu sa presťahovali na iné miesto. Tentoraz sú veľké ako futbalových ihrísk a modernejšie. Námestí v Nowom Targu si môžete kúpiť nielen. Všetky obchody, reštaurácie a úrady sú zatvorené. Poliaci sú naozaj rodení a geniálni obchodníci, dostať tam je všetko (oblečenie, obuv, kabelky, kožuchy atď) Počas sviatkov.


Dobrý deň,chcem sa spýtať či budú trhy v Nowom targu 3. V blízkosti trhoviska sú k dispozícii parkoviská. Srdečne Vás pozávame na návštevu Nowego (Noweho) Targu. Nowy Targ od wieków słynął z jarmarków.

Projekt nového trhoviska v Nowom Targu. Výsledok vyhľadávania objektu Nowy Targ, trhy adresa na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


Dvakrát do týždňa tiahnu tisíce Slovákov na autách a autobusoch na nákupy k našim severným susedom. Przeniesienie jarmarku w nowe, przestrzenne i dostosowane do handlu miejsce na miarę XXI wieku było dla władz Nowego Targu jednym z najważniejszych . Na trhy do poľského mesta Nowy Targ, ktoré je od hraníc vzdialené asi. V Nowom Targu je asi tretí raz, s rodinou sem až tak často nechodia. NOWY TARG - Legendárne poľské trhy v Nowom Targu sa budú sťahovať.


Všetci obyvatelia sú už na to zvyknutí, tvrdia obyvatelia mesta. Chcem sa opytac ci neviete kedy su trhy v Nowom Targu. Ahoj, ja viem, že trhy nie sú otvorené ani v Jablonke a v sobotu .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo