Sťažnosť na suseda vzor

Meno, priezvisko a adresa sťažovateľa Mestský úrad Modra Dukelská č. V Modre, dňa VEC: Sťažnosť Podávam sťažnosť na. Sťažnosť je podanie fyzickej alebo právnickej osoby (ďalej len sťažovateľ), ktorý- sa domáha ochrany svojich práv.

Meno, priezvisko, adresa sťažovateľa (alebo názov a sídlo právnickej osoby). Potrebovala by som poradit ako mam napisat staznost na obecny urad na suseda ktory max. Tieto zásady upravujú postup obce pri vybavovaní sťažností v zmysle zákona č. Obec môže predbežne zásah zakázať, prerokovať susedské nezhody, a tak zabezpečiť .

Zásady pre prijímanie, evidovanie, prešetrovanie a vybavovanie. Sťažnosť na orgán verejnej správy (vzor sťažnosti). Pokiaľ však susedia na sťažnosti nereagujú, či intenzitu svojho rušného správania neustále zvyšujú, neostáva nič iné, len proti nim zakročiť . Susedia: Najprv upozornenie potom súd II.


So sťažnosťou na svojich susedov sa možno obrátiť na príslušnú Mestskú časť (obec) - podľa . Tolerancia však nesmie byť zneužívaná v prospech jedného vlastníka na úkor jeho ostatných susedov. Na obecný úrad sme podali sťažnosť ale obávame sa že nám v tom veľmi nepomôžu, lebo už vieme že druhý sused z toho istého dvojdomu . Obťažujú vás susedia neprimeraným hlukom?

Môžete sa obrátiť so sťažnosťou na príslušnú mestskú časť (obec) – podľa miesta bydliska. Druhá vec je, že na stránku sa majú šancu dostať len tie sťažnosti, ktoré smerujú. Nerátali sme ale s tým, že susedia vedia byť až takí nepríjemní.


Vzory tlačív - oddelenie správy daní a poplatkov. Vzor tlačiva - prihlásenie psa do evidencie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo