Odsávač pár electrolux

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Všetky informácie o produkte Odsávač pár Electrolux EFP 64X, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Electrolux EFP 64X. Komínový odsávač pár Electrolux EFC 60151X.

Odsávač pár šírka cm motor Typ ovládania: Slide control Osvetlenie: 1x žiarovka wattov. Výsuvný nerezový odsávač pár Electrolux EFP 64X vám umožňuje variť aromatické voňavé jedlá aj v obmedzených priestoroch. Odsávače pár Electrolux Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Popis tohto výsledku nie je k dispozícii.

Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots. Začlenění bez velkých nároků na prostor Využijte na maximum omezený prostor v kuchyni s tímto plně začleněným výsuvným odsavačem par, který šetří místo. Komínový odsávač pár Electrolux EFC60151X s možnosťou použitia . Hľadáte Odsávače pary, digestory ELECTROLUX?


Porovnajte si parametre a nájdite najlepšiu cenu. Porovnaním cien a kvality e-shopov na Pricemania. Chtěli byste doplnit kuchyňskou sestavu o elegantní a účinný odsávač par?


ELECTROLUX EFP 60565OX Výsuvný odsavač par Kontaktujte nás pro lepší . Odsávač pár Electrolux EFT 535X EFT 5X (088954) - Elektro a TV viac o produkte.

Popis a ke stažení; Parametry; Dostupnost; Příslušenství; Hodnocení uživatelů. Vstavaný odsávač pár Electrolux EFP 64X s možnosťou recirkulácie je vhodný do každej kuchyne. Výsuvný odsávač pár ELECTROLUX EFP 6411X šírky cm v nerezovom prevedení. Je vybavený posuvným ovládaními, žiarivým halogénovým osvetlením a . B(A)): 6 hlučnosť (min.) (dB(A)): 4 hlučnosť .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo