Rekuperacia do rodinneho domu

Mnoho ľudí zaujíma aké to je bývať v dome s rekuperáciou. Kedže mávame väčšie rodinné oslavy, používame zatiaľ mnauálne zvýšenie výkonu na . Bývam v rodinnom dome vykurovanom klasickým ustredným kurenim a teda plynovým kotlom a radiatormi.

Pri nízkoenergetickom dome zvážte vetranie s rekuperáciou. Dôsledkom zlého vetrania rodinného domu je nezdravé vnútorné prostredie. Riadené vetranie s rekuperáciou je možné nainštalovať v každej . Montáž rekuperačných jednotiek pre vetranie a rekuperáciu - najnižšie ceny na trhu.

Do mailu prosím priložte pôdorys a bočný rez rodinného domu. Dodáme vám komplexný systém vetrania s rekuperáciou vzduchu pre rodinné domy s možnosťou doplnenia o chladenie, kúrenie a čistenie vzduchu. Ako o všetkom, aj o vzduchotechnike koluje množstvo povier a polopráv ktoré spravidla šíria ľudia, ktorí s tým nemajú vlastné skúsenosti, a tak vám skúsime . Uvažujete nad úsporným a zdravým spôsobom vetrania rodinného domu? Nad takým, ktorý vám pomôže ušetriť aj množstvo energie na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo