Rucne frezy na kov

Ponúkame široký sortiment náradia za skvelé ceny s rýchlym doručením. Iba od overených výrobcov na Rucne-naradie. Sada fréz na kov (20ks) - dvoubřité a čtyřbřité frézy Proma Technické údaje sady fréz Proma Rozměr fréz .

Bernardo sada 2-břitých HSS fréz, 3-mm Kvalitní HSS frézy rakouské firmy Bernardo. Vyvrtávacie frézky sú určené pre širokú škálu bežných aj presných frézovacích operácií. Tuhá konštrukcia zabezpečuje dostatočnú kvalitu opracovania . Sada stopkových fréz na kov Optimum HSS - dielna 7€.

Sada stopkových fréz HSS Optimum - dielna. Vŕtačko-frézka na kov Optimum OPTImill BF L Vario. Mimořádně stabilní vrtačko-frézka pro přesnou, rychlou a bezpečnou práci.


Frézky z tvrdokovu na hliník typ hlavy H. Zo závitníkov držíme skladom ručné závitníky, závitové očká, strojné závitníky, . Výkonný motor s príkonom 5W zaručuje vynikajúce pracovné výsledky - fréza Makita 3709. Kuželová fréza do vrtačky, na kov Válcová stopka Pracovní délka mm Průměr. Ručně vedená fréza x mm; Ručně vedená fréza; Hodí se na dřevo a . Tvrdokovové frézy 3mm valec, guľa PROXXON 28750. Viacero nepodarkov pri obrábaní kovov pomocou CNC strojov. Video pridal používateľ kalimerodo kategórie videá o vede a technike, . MICRO - Vrchná fréza MOF Malá, ručná, precízna a mimoriadne ľahká.


Použitie Technické frézy sú nástroje k ručnému opracovaniu ľahkých zliatin farebných kovou, rôznych druhov. Technické frézy je možné použínať v elektrických alebo pneumatických vŕtačkách, brúskach a podobn. Z veľmi hustého jemnozrnného tvrdeného kovu odolného proti opotrebovaniu. Frézovacia jednotka z masívneho kovu, rukoväte pre bezpečné vedenie, stupnica .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo