Sviečky na baterky

Vlastná dizajnová kolekcia vianočného osvetlenia na baterky. Jedinečná ponuka dekoratívneho osvetlenia na baterky umožňuje vytvoriť nezabudnuteľnú . Sú vyrobené z pravého vosku čím dokonale imitujú klasické sviečky. Naviac obsahujú časovač, ktorý zabezpečí dlhú výdrž bateriek. Ponúkame imitácie hrobových sviečok, čajových sviečok a voskových dekoratívnych sviečok.


Všetky sviečky majú LED diódu a svietia žltou farbou, aby pôsobili . Luminara LED sviečka - efekt reálneho plameňa.

LED sviečok na baterky (AA V), ktoré sa dajú samostatne upevniť na stromček vďaka štipcu. LED FLICKERING TEA LIGHT CANDLES BATTERY TEALIGHT FLAMELESS FLAME XMAS Description x Flickering LED Candles Dont worry about . V kategórii Vianočné LED voskové sviečky najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Sviecka cajova na baterky JUMBO LE sada 2ks.


LED čajové sviečky - veľké, priemer cm napájanie 2xAAA nie sú súčasťou balenia, sada obsahuje 2 . Popis tovaru zdroj svetla červená LED priemer mm napájanie 2× AA 5. Vianočné interiérové Svietidlá na baterky. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar.

Vianočná dekorácia vo forme LED sviečky s voskovým povlakom Nežne vibrujúce svetlo a plápolajúci plameň LED sviečky sa krásou vyrovná „klasickej“ sviečke. Svetelná dekorácia na baterky—›; LED sviečka s plápolajúcim plameňom. LED sviečka na tužkové baterky ozdobená technikou decoupage.


Prelakovaná,môže sa utierať vlhkou handričkou. V tejto kategórii nájdete doplnkové svietidlá ako vianočné dekoračné osvetlenie, chemické svetlá, LED sviečky, detské svietidlá, párty svietidlá, náhrobné .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo