Bazos darujem

Masívna buková posteľ morená na čerešňu, šírka 167cm, dĺ. Darujem 2x USB svetlo za postovne naklady. Darujem za odvoz pouzivanu zvrchu plnenu pracku Whpirpool AWT5100.

Predam spolahlivu miesacku na 3v je na az furikov. Darujem surne do velmi dobrých rúk z mojich velmi važnych zdravotnych dovodou nevladzem sa o nu uz postarat a stahujem sa nemozem mat v byte zvieratka . Bezplatná inzercia, darujem nabytok predaj a inzercia.

Bezplatná inzercia, darujem za predaj a inzercia. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Oblečenie pre deti, topánky, kočíky, hračky.


Darujem umývačku riadu, Cena: Zadarmo, Lokalita: Bratislava.

S těžkým srdcem DARUJEMe černého labradora za odvoz. Pejsek je naučený na povely, poslouchá, rád se koupe a plave. ViacStavebnice umožňujú deťom rozvíjať si šikovnosť, zručnosť, priestorové vnímanie a kreativitu. Medzi obľúbené stavebnice patrí lego, z ktorých deti môžu . Darujem pripadne vymenim nabytok (Zadarmo), Darujem alebo vymenim funkcnu mraznicku (Zadarmo), Darujem . Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar na Sbazar.


Televizor Nokia (1), Darujem televizor. Zadarmo), televizor s úhlopříčkou cm za odvoz (Zdarma), Darujem .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo