Plastove okna rehau geneo

ENEO Z RAU-FIPRA: OKNO, NA KTORÉ BUDETE PYŠNÍ. V praxi overené - zažite GENEO naživo a nechajte sa inšpirovať. Rehau patria medzi Top produkty na trhu v oblasti.

Okná z profilov REHAU odolávajú starnutiu, počasiu a deformáciám, ľahko sa ošetrujú, sú odolné voči nárazom a hospodárne napomáhajú pri úspore energie a . Okná REHAU Brillant-Design MD dosiahnu pri každej vonkajšej teplote útulnú. FENESTRA GENEO 3+ je revolučný a inovatívny profil, ktorý zmenil spôsob . Používanie profilov Rehau-Euro-Design v oknách znamená takmer neobmedzený.

Zodpovedná a šetrná manipulácia s neustále sa zmenšujúcimi . Nová dimenzia výroby okien, revolučný kompozitný materiál (RAU-FIPRO ) a inovatívna profilová konštrukcia REHAU GENEO prináša aj k Vám energeticky . FENESTRA GENEO DVERE sú plastové dvere z profilového systému REHAU GENEO. Predstavujú jedinečnú inováciu s perspektívou budúcnosti. Okná GENEO sú vyrobené z technologicky najmodernejšej plastovej hmoty.


REHAU je súčasne využívaná v letectve a vo . Plastové okná REHAU, plastové okno cena. RAU-FIPRO, vďaka , ktorému nepotrebuje celoobvodovú . Plastové okna REHAU GENEO - komplexný systém budúcnosti.

Profilový systém REHAU GENEO je energeticky najlepší systém okenných profilov. Spoločnosť FENESTRA Sk v súčasnosti vyrába nielen komplikované originálne hliníkové fasády, ale aj štandardné a atraktívne plastové a hliníkové okná do . Základom okna je kompozitný profil Geneo od firmy REHAU. Plastové okná a dvere, Hliníkové okná a dvere, Posuvné systémy, Servis okien REHAU, Opravy okien REHAU, Garážové brány LOMAX, Tieniaca technika.


Predaj a montáž plastových, drevených a hliníkových okien, doplnkov k oknám - žalúzie,. GENEO - energeticky efektívny v perfekcii - okenný profil z hightech . Tie najlepšie okná pre budúcnosť - Nový okenný . Hi-tech materiál RAU-FIPRO predstavuje technologickú novinku vo výrobe plastových okien a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo