Sachta dn400

Revízne plastové šachty slúžia na kontrolu dlhšej kanalizačnej prípojky alebo ako sútok dvoch podomových prípojok do jedného kanalizačného potrubia a na . Vyberte si kanalizačnú revíznu šachtu so štyrmi alebo dvoma vstupmi, priebežné, alebo sútokové. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Revízna kanalizačná šachta je umiestňovaná napríklad na kanalizačnú prípojku medzi domom a hlavným kanalizačným radom. Domovná revízna šachta o DN 4ponúka vďaka nastaviteľnej výške od do m maximálny komfort pri montáži. KG kanalizační šachtová roura- trubka, bez hrdla, DN 40 cm. KG šachtová trubka o průměru 4mm, délka cm. G – vtok a výtok otvor smerujúci nahor – DN 4kanalizačnou rúrou PVC v rôznych dĺžkach.


ACHTOVÝ PROGRAM - REVÍZNA ŠACHTA DOMOVÁ DN4Šachty z POLYPROPYLÉNU systém . Revízna kanalizačná šachta je umiestňovaná napríklad na kanalizačnú prípojku medzi domom a hlavným kanalizačným radom . Vonkajšia kanalizácia Revízne šachty. PVC šachtové predĺženie DN41m empty. Plastové kanalizačné revízne šachty predstavujú modernú,ekologickú a.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo