Kalové čerpadlo s drtičom

Predám úplne nové, nepoužité, ponorné, kalové, výkonné, elektrické čerpadlo značky ERMAN s nožom. Predám výkonné kalové celoponorné čerpadlo poniklovaný obal,je ideálnym pomocníkom napríklad .

Rotujúci rezací nôž čerpadla umožňuje rozomletie predmetov mäkšej konzistencie, ktoré môžu pri iných typoch čerpadiel spôsobiť upchanie vnutorného. Na čerpanie vody, špinavej vody bez obsahu fekálií a splaškov používame ponorné kalové čerpadlá s plavákom. Na čerpanie splaškov z WC a verejných . Ponorné kalové čerpadlo Aquacup HART 1100SQG s drtičom, vhodné pre domáce aj profesionálne použitie v priemysle , polnohospodárstve a pod.

Ponorné kalové čerpadlo s účinným rezacím zariadením. Vhodné pre čerpanie odpadových vôd s pevnými časticami do mm.

Kalové čerpadlá Aquacup, Kalové čerpadlo Aquacup HART 11SQG s rezacím nožom, Kalové čerpadlo HART 11SQG. Ponorné kalové čerpadlo s dvojitým drvičom. Je určené na odčerpávanie kalovej vody zo studní a z iných zdrojov (potokov, riek).


Ponorné kalové čerpadlo sřezacím nožom je určené kčerpání predovšetkým znečistených a odpadových vôd. Rotujúce rezací nôž čerpadla umožňuje oslabenia . Predám kalové čerpadlo s drtičom a rezným nožom a coľovým vývodom mm. Niklové s nožom eur Liatinové s nožom eur Spojka na hadicu eur. Ponorné kalové čerpadlo Extol Premium SP 1KF(8895005) je určené na čerpanie predovšetkým znečistenýcha.


Robustné liatinové kalové čerpadla s rezacím zariadením. Rezacie zariadenie je z chrómovej ocele a kalené .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo