Montovane haly bazos

Objekt haly s prístreškom je: - Prízemný, ľahkej kovovej konštrukcie, s ľahkým opláštením sendvičovými panelmi IZOPANEL hr. Ponúkame na predaj jednopodlažnú komerčnú budovu - halu v lokalite Kapušany pri Prešove, vzdialenej 9km od centra mesta Prešov. Bezplatná inzercia, montovana hala predaj a inzercia.

Montované haly sú v stavebníctve niečo ako spotrebný tovar. Je to preto, že je možné ľahko postaviť, ale aj ľahko rozmontovať, a tak môžu tieto haly kolovať . Nabízím novou montovanou halu o rozměrech šířka 6m x délka 9m okapová výška 3m z ocelové konstrukce opláštěné trapézovým plechem. Inzeráty halu - aktuální inzeráty na Sbazar.

Kč , Domažlice Hala x m Plechová montovaná Hala 10x10m . Montované haly jsou ve stavebnictví něco jako spotřební zboží. Je to proto, že je lze snadno postavit, ale i snadno rozmontovat, a tak mohou tyto haly kolovat .

KORES, spol Kovové montované haly Tábor, použité, halové areály, sendvičové panely, halové systémy, profilované plechy, Planá nad Lužnicí, Dodávka, . Ponúkam možnosť zarobiť peniaze každému kto je ochotný niečo preto urobiť. Po dlhom zvazovani som sa rozhodol pre montovanu halu, ocelova. CENTURY Golden Real ponúka na predaj halu s pozemkom vhodnú na obchodnú.


Přístřešek pro zvířata: m x m x m (000), MONTOVANA HALA OBLOUKOVA HALA SKLADOVA 9. Zobrazeno 535x Montované garáže (s omítkou) pro celou ČR - Můj-bazar. Zhotovujeme i skladové montované haly Best-tent. Specialista na cenově dostupné montované haly, sklady a garáže. Ponúkame široký a bohatý sortiment garáži, ktoré sú dobré ako miesto pre autá ale aj ako sklady.


Okrem toho môžeme zhotoviť haly a iné netypické konštrukcie . Staršie montovaná hala o Plose 16m30x54m ZĽAVA.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo