Silikonovy parak na knedle

Paráčik kovový skladací je vhodný na naparovanie knedlí, varenie zeleniny a iných pokrmov v pare – zachováte minerály a vitamíny. Silikónový naparovač by nemal chýbať v žiadnej kuchyni.

Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Vyrobeno ze žáruvzdorného silikonu (220°C), . Silikonový pařáček na knedlíky Culinaria 2cm, Banquet. Měkký, přizpůsobivý, silikonový pařák odolávající teplotám do 2°C.

Silikonový pařák, BANQUET - kvalitní materiál velice snadno se čistí neváže pachy Silikonový pařák využijete jak na knedlíky tak i zeleninu. Nerezový parák je vyrobený z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Silikonový pařák o rozměrech 25x25x5cm a váze 125g CULINARIA red Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti našel své . Napařovač na knedlíky Culinaria - napařovací vějíř - Pařák. Silikonový pařák o rozměrech 25x25x5cm a váze 125g CULINARIA red Silikon je velmi . Nachádzate sa tu: Hlavná stránka; Produkty; Parák na knedle .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo