Darujem chladničku za odvoz

Darujem televízor za odvoz všetko funkčné káva poteší. Kdo podaruje mamicke s tromi detmi pracku a chladnicku. Dám Za odvoz použitý kombinovaný šporák AMICA s príslušenstvom.

Darujem Za odvoz chladnicku (funkcna) vhodna skor do garaze. Bezplatná inzercia, darujem chladnicku. Darujem starú, ale plne funkčnú chladničku s mrazákom za odvoz.


Darujem za odvoz staršiu chladničku Calex, vhodnú napr.

S tým že chladnička už doslúžila (chladí iba na 15C) funguje iba mraznička 115L mrazí -23C. Hľadáte veci za ktoré nemusíte platiť, alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je. Darujem chaladnicku Whirpool (Zadarmo), za odvoz 240cm kuch. Portál určený na sprostredkovanie darovania vecí pre rodiny a jednotlivcov v núdzi.


Predam starsiu chladnicku s mraznickou- vid foto. Chladnicka je funkcna odber- osobne, v LV, ihned !

Darujem za odvoz rozkladací gauč od Edita. Darujem kuchynsku linku rozobratu aj na drevo od Sisa. Darujem detsku autosedacku - podsedak od zuvacka. Darujem staršiu chladničku Calex 2l s výparníkom, poloautomatické odmrazovanie.


Darujem dve válendy, sedačku s kreslami, skrine, niekoľko kusov skriniek, sedaciu lavicu so stoličkami, kuchynský stôl a tiež plne funkčnú automatickú pračku . Popis: Darujem za odvoz chladnicku, funkcna, presne ako na obrazku. Lokalita: Trenčianský kraj, Trenčín, Trenčín. Darujem práčku AWOE 74práčka WHIRLPOOL za odvoz.


Práčka je funkčná, v poriadku, vyhral som novú a preto starú darujem niekomu, komu pomôže. Prosim iba seriózny záujem, s vlastným odvozom. Preferujem ľudí, s ktorými sa dá normálne dohodnúť a . Podarujte nám chladničku s mrazničkou za odvoz Bratislava. T 5682Plně funkční,doprava na dobírku po celé ČR a odvoz do Prahy zcela.


SHARP SJ340VSL v barvě stříbrná champagne. Darujem, Dve dámske zimné bundy a jedna tenka šušťačka - velk. Darujem, Darujem dámsky vybíjaný opasok, swedishgirl, 04.


Darujem za odvoz veľkú manželskú posteľ,staršiu ,ale úplne funkčnú,nepoškodenú.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo