Vymenik tepla na kachle

Teplovzdušný výmenník GAJO - odoberie zvyškové teplo zo spalín odchádzajúcich . Jednostupňový kozubový výmenník ST - sa vyznačuje vysokou účinnosťou ziskávania a prenášania tepla vyprodukovaného pri horení dreva v kozube. Dvojplastovy vymennik zachytava dym o teplote 400'C az 550'C ktory.

Predám jednu sezónu používaný výmenník tepla. Technické parametre výmenníka tepla na sporáky alebo krbové kachle: Menovitý výkon: kW Farebné . Nádstavec Gajo KLASIK 118mm Výmeník tepla Nádstavec Gajo Vám zachytí. Tento teplovzdušný výmenník na krbové vložky aj kachle dokáže efektívne zužitkovať teplo z dymovodov a tým zvýšiť účinnosť vašich kachlí o - a . Výmenník klasik 1mm Výmenník tepla KLASIK 132mm Teplovzdušný výmenník Klasik 1- odoberie zvyškové . Pri kúrení v kachliach, sporákov a iných peciach veľa tepla uniká spalinami bez úžitku do komína.


Teplovdušný výmenník Igotherm L 5F umožňujúci zvýšenie výkonu kachlí s. SAVE Dymovod výmenník tepla ø 1mm hrúbka mm - hnedy smalt.

Teplovzdušný výmenník KOBOK NADSTAVBA 1- 5kw. Technické parametre výmenníka tepla na krbové kachle: Menovitý výkon: kW Farebné . Výmenník je vyberateľný, kachle majú dvojitý systém zabezpečenia pred. Ekonomizer- výmenník teplovzdušný,výmennik tepla.


Patríte k tým, ktorým učaroval živý oheň a teplo, ktoré z neho sála? Predám teplovodné kachle na tuhé palivo so zabudovaným výmenníkom na vodu. Ak premýšľate, že si do svojho domova zaobstaráte krbové kachle či krb, v prvom.


Je to naozaj tak efektívne, ako prezentuje, nie je to len marketingový trik? Dobry den, zvazujem ako dostat teplo z kachiel do susednej. V rodinnom dome naopak oceníte krbové kachle, ktoré dokážu vykurovať.


K tomu je potrebný nielen teplovodný výmenník, ale aj systém s . Nie sú kachle ako kachle, alebo radšej krb? Vašu odbornosť posilní aj nasledujúce členenie kachlí. Jednoduchý teplovodný výmenník je vybavený komínovou klapkou slúžiacou na reguláciu .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo