Bezdotyková autoumyváreň cena

Mesačný príjem na jedno stanovisko, 500. Pozemok pre výstavbu samoobslužnej autoumyvárne musí spĺňať dve základné kritéria: atraktivne miesto a dostatočný priestor k umiestneniu . Nová bezdotyková autoumyváreň na Kysuciach - v obci Povina Nová .

V prípade ak máte miesto, kde by ste mali záujem o výstavbu, neváhajte nás kontaktovať pre bližšie podrobnosti o cene, ako aj celom procese. Bezdotyková autoumyváreň s novou technológiou - chcete mať lesk bez šmúh a škrabancov? Prvé kontajnerové umývacie centrum v Bratislave.


Inštalácia s bezdotykovými stanoviskami je otvorená NON.

Autoumývarka je otvorená každý deň, v pondelok až nedeľu v čase od 7:- do 22:hod. Samoobslužná bezdotyková autoumyváreň Car Wash už v prevádzke.

Ide o umývanie vozidla pomocou vysokotlakovej trysky, bez použitia kief a špongie. Reality Samoobslužná bezdotyková boxová autoumyváreň. Odhadovaná návratnosť investície je cca rokov Inzerovaná cena je bez technológie bez DPH.


Bezdotyková autoumyváreň Povina, v blízkosti Kysuckého Nového Mesta, Čadce. Bezdotyková umyváreň Produkt roku 2014. V súčasnosti ponúkame na predaj nové portálové autoumyvárne, ako aj komplexne. Pri pomerne nízkej nadobúdacej cene zariadenia, majú zrenovované portály . Hľadám spoločníka do podnikania - samoobslužná autoumyváreň. Vlastním pozemok s vydaným stavebným povolením.


Bezdotyková autoumyváreň TMT - The MALL Trnava, Trnava. Túto autoumývareň si predstavte tak, ako automat na chladené nápoje,. Vodiči budú milovať nielen rýchlu prácu, vynikajúce výsledky, ale aj priateľské ceny. Bezdotyková autoumyváreň ako v rači vyrástla aj v Pezinku pri kruhovom.


Nová samoobslužná, bezdotyková autoumyváreň v Rači. V septembri tohto roku spoločnosť Tersus, s.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo