Elektricke auticko pre deti nahradne diely

Elektrické autíčko pre deti,vybavené aj diaľkovým ovládaním, s pohonom na batériu,v ktorom sa vaše dieťa bude bezpečne voziť, nakoľko spĺňa všetky . Záručný a pozáručný servis pre detské elektrické autíčka a motorky Peg-Pérego. Raider Police je detská elektrická trojkolka pre deti od rokov, ktoré sa túžia stať.

Máme na sklade všetky dôležité náhradné diely ako motory, prevodovky, . Na elektrické autíčka ktoré máme v ponuke poskytujeme záručný aj pozáručný servis. Vieme dodať náhradné diely pre každé elektrické autíčko ktoré máme v . Ponúkame elektrická autíčka, vozítka, štvorkolky a motorky.

Náhradné diely pre Elektrické štvorkolky s motormi 500W, 800W, 1000W. Diely máme pre tieto modely: Cobra, Racer, Dragon, Anaconda, Python, Repti. Detské elektrické autíčka, elektrické auto pre deti, detské elektrické auto.


Elektrické autíčko Audi TTS Roadster čierne EVO kolesá. Elektrické autíčko BMW Xluxury čierny dialkové ovládanie X . Slovensku možnosť objednania náhradných dielov priamo od výrobcu. Peg-Pérego detské elektrické autíčka a motorky na 12V sú určené pre deti v .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo