Oškerda ranč

Ranč sa nachádza km od Žiliny pri hlavnej ceste vpravo severným smerom na Čadcu v malebnom prostredí. Kysuckej Vrchoviny v tesnej blízkosti Kysuckej . Dnes sme sa rozhodli, ze navstivime Ranc pri Brodne (je to za Zilinou, smer Cadca, za dedinou Brodno, tzv. Oskerda).

Spestrite svojim deťom voľný čas, urobte im radosť a zoberte ich na Ranč pri Oškerde. Ranč sa nachádza km od Žiliny pri hlavnej ceste . Ranč pri Žiline - Ponuka ubytovania v jedno a dvoj lôžkových izbách s možnosťou prístelky, k dispozícii tenisová, badmintonová hala, možnosť jazdiť na koňoch, . Výsledok vyhľadávania objektu Oškerda, Kysucké Nové Mesto, Ranc na mape.

GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a . Ranč pri Žiline sa nachádza v obci Oskerda, km od Žiliny. Ponúka ubytovanie na farme, reštauráciu, záhradu s grilom a malý zábavný park.

Lokácia: Žilinský kraj, okres Kysucké Nové Mesto; GPS: N 18. Pozývame občanov na výhodné nákupy - široký sortiment tovaru. Taktiež vyzývame drobných predajcov, firmy a. See photos and tips from visitors to Ranč pri Žiline.


RANČ PRI ŽILINE sa nachádza na Oškerda 39 0240 Snežnica. Firmu RANČ PRI ŽILINE môžete kontaktovať na telefónnom čísle +449420.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo