Kotol protherm porucha f0

No a zajímavé je, že když naskočí chyba F tak ten kolíček opravdu zajede, tzn. V pamätiPreložiť túto stránkupřípadně na závady zanesením vyvolané (např. zanesení výměníku, poruchy čerpadla). F– signalizuje zastavení oběhu OV při topení nebo ohřevu TUV.

Dobry den,mame kotel protherm panther plynovy 12KTO propojeny se zasobnikem vody Dražice. Kotel je Protherm Tigger KTZhlásí mi poruchu F0. Prosím o radu, všechny hodnoty na kotli jsou, jak by být měly, přesto při spuštění teplé vody kotel najede, zhasne a hlásí FO. Ahoj ,nájde sa tu niekto kto má kotol Protherm tiger KTZ ?

V časti „Návod na obsluhu“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako bezpečne zaobchádzať s. Plynový závesný nízkoteplotný (klasický) kotol pre kúrenie Protherm Tiger 24. Na kondenzáciu (chladenie) spalín kotla PROTHERM LEV KKZ sa použije. Pri poruche Fsa ubezpečte, či máte v systéme dostatočný tlak VV. Keď to dotlakujem na za cca hod.


Stačilo ju vymeniť dof´kať a ide to ďalej. Za pokles tlaku v kotli často může dopouštěcí hadice a malá expanzka. Občas se mi na kotli objeví porucha F1.


Dnes ale napíšu a svém plynovém kotli Protherm.

Když po nějaké době kotel přestal topit a hlásil poruchu, zavolal jsem opraváře. Fpřerušení NTC čidla teploty OV na výstupu. Fpřerušení NTC čidla teploty OV vratné.


Na kotli Protherm Tiger nám po výpadku proudu naskočila chyba F0. U poruchy Fse ujistěte, zda máte v systému dostatečný tlak OV. Na plynový kotel PROTHERM LEV KKZ se poskytuje záruka podle záručního listu, . Pripojenie kotla k rozvodom VV, TV a plynu.


Fprerušenie NTC snímača teploty VV na výstupe.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo