Plastovy zahradny domcek pre deti

Skvelá zostava stanu, iglu a tunela je perfektným úkrytom pre deti. PalPlay je krásny detský záhradný domček Farm House, ktorý je vhodný pre deti od rokov. U nás nájdete aj kartónové, či látkové domčeky pre deti - detské stany.

Smoby 8107domček Máša a medveď Pretty so zasúvacou okenicou. Predam Zahradny plastovy domcek pre deti, osobny odber Banska Bystrica. Vnútorný priestor záhradného domčeka poskytuje deťom dostatočne veľký.


Plastový domček na záhradu pre deti s motívom obľúbenej Máše a medveďa.

Farebný domček s pevnou plastovou konštrukciou. Obsahuje otvárateľné dvere, okná s okenicami, poštovú schránku a samolepky. Farebný a veselý domček pre deti na hranie Plastový domček pre deti - na záhradu alebo do detskej izby, ktorý prinesie Vašim deťom veľa radosti z hry, ale aj . Detský domček Little Tikes 1726pre najmenších Evergreen Na sklade.


Detský záhradný domček od španielskej firmy Injusa , určený pre deti od rokov. Set domček pre deti Máša a medveď Smoby s kvetináčom a fúrik do piesku s vedro setom. Set domček pre deti My House Smoby s elektronickým zvončekom a . Prekvapte vaše deti bunkrom alebo domčekom so šmýkalkou pre malých dobrodruhov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo