Pristroj na hlbkove cistenie pleti

Tento prístroj dokáže už počas prvého použitia premeniť Vašu pokožku na pokožku 17. Dokonalým pomocníkem pro čištění pleti bude Beurer FC 45. Ultrazvukový čistič pleti BeautyRelax BR-10umožňuje nielen hĺbkovo čistiť pleť, ale .

Masážny prístroj facelift v 60tich sekundách, programy, vodivý gél, faradická a galvanická. Zľava : Prístroj na hĺbkové čistenie pleti len za 99€ pre hladkú, rozžiarenú a zdravú pleť. Nešetrite na sebe, doprajte si dokonalosť!


Zľava : S prístrojom na hĺbkové čistenie pleti len za € sa budete môcť pýšiť hladkou, rozžiarenou a zdravou pleťou.

ZľavaDňa; Kúpené: 0x; Platnosť kupónu: 20. Prístroj na omladenie pleti OXY CARE PRO. Rio-Beauty Prístroj na hĺbkové čistenie a omladenie pleti CESOnejlevněji v e-shopu Vivantis. Na udržanie krásnej pleti potrebujete viac ako mydlo a vodu. A to hĺbkové čistenie presne také, aké vám môže ponúknuť tento prístroj.


Po hĺbkovom čistení pleti si môžete dopriať ozonizáciu pleti. Prístroj sa používa pri ošetrení aknóznej a seborreickej pleti. Prístroj vytvára vysoké napätie, ktoré . Prístroj Philips VisaPure prináša novú technológiu do oblasti starostlivosti o tvár.

Vertikálny pulzujúci pohyb postupne odbúrava nečistoty pleti, vrátane odumretých. Na bezbolestné hĺbkové čistenie pleti sa používa aj špeciálny prístroj, akási „kožná škrabka“. Pomocou jemnej platničky a nízkofrekvenčného ultrazvuku sa ním . Tento moderný prístroj využíva šikovnú technológiu čistenia pleti a dodáva vašej.


Masážna hlava je najlepšia na hĺbkové čistenie a revitalizáciu unavenej pleti. Hĺbkové čistenie pleti; Jemná masáž pokožky; Ochrana pred předčasným stárnutím; Aktivácia. Technológia DualMotion; Čistenie; čistiace kefkové nástavce, puzdro; nastavenia intenzity.


Dve nastavenia intenzity: jemné čistenie a hĺbkové čistenie. Jednou z najmodernejších súčasných metód odstraňovania nečistôt z pleti je ich hĺbkové čistenie ultrazvukom. Umožňuje hĺbkové čistenie pórov, rozpúšťa a odstraňuje nečistoty. Tento prístroj ponúka neinvazívnu rejuvenizáciu pleti najnovšej generácie. Ultrazvukové čistenie pleti pomocou prístroja SKIN SCRUBBER patrí medzi najvyhľadávanejšie.


Hĺbkové čistenie pleti, čiže klasické manuálne čistenie, sa využíva najmä pri. Prístroj skin scruber využíva ultrazvukových vĺn na kozmetické ošetrenie tváre. Vašej pleti a tým jej dodáva zdravý vzhľad.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo