Liatinové rošty na mieru

Rošty sú odliate zo šedej liatiny 422420. Veľkosť roštu sa zvyčajne udáva vo Viedenských palcoch (= 2mm), podľa normy sa môže líšiť až o mm. Liatinové výrobky sú vhodné pre spotrebiče vystavené vysokým teplotám ako sú krby, kachle, pece, a pod.

ROŠT LIATINOVÝ R320x13US VYBRATÍM. Europa – luxusný holobyt (4-5-izieb), na Cintor. Krbové dvierka na mieru - krbové sklo na mieru.


Na mieru vyrábame aj zvýšené liatinové rošty do krbov s plochým ohnišťom.

Dodávame doplnky na stavbu krbov: dymovody oceľové aj nerezové, režeme . Rošt liatinový 280x230xRošt liatinový vhodný do sporákov a kachlí. Rošt si môžete vybrať na našej webovej stránke v podsekcii lamelové rošty. Záťaž môže spôsobiť istú mieru ohýbania. Na rozdiel od kovových mriežkových roštov, sklolaminát má dobrú pamäť, preto ak sa daný objekt odstráni, . Vetracie mriežky, hranaté zostaviteľné na mieru. Plastové poklopy,plastové revízne šachty,plastové rošty,plastové poklopy revízne zelené,plastové poklopy šedé . Popis: Kotol UNI je liatinový článkový kotol pre spaľovanie tuhých palív s trojťahovou konštrukciou liatinového výmenníka.


Nábytek do každé místnosti; O převoz a vyložení postaráno; dnů na zkoušku. Plastové poklopy, rošty a plastové revízne šachty. MRAVA - popredný slovenský výrobca lamelových roštov, matracov a postelí.


V kamenném obchodě máte možnost si tovar prohlédnout před koupí.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo