Požičanie chladiaceho auta

Popis dopytu: Prenájom chladiaceho auta na svadbu. Ponukám na prenájom chladiaci box vhodný na svadby, rodinné oslavy, stužkové a iné príležitosti. Bezpečný a bezprašný presun sypkého materiálu priamo do auta alebo kontajnera.

Ponúkame na prenájom auto Škoda Roomster praktík,dvoj miestny,vhodný na prevoz . Ponúkame prenájom chladiacich a mraziacich zariadení a chladiarenského prívesu. Potrebujete chladiace alebo mraziace zariadenie len na krátky čas?

Prehľad odkazov a stránok s tématikou Chladiarenské vozidlá. Požičiam CHLADIACI BOX na prívese ideálny na stacionárne chladenie na svadby, oslavy, zabíjačky, jarmoky a podobne. Nepožičiavate si len auto, požičiavate. ATP certifikát na prerpravu skazitelných potravín; prepážka na rozdelenie nákladného priestoru na chladiacu a na mraziacu časť; dverný záves proti úniku .

Chladiaci box - príves na prenájom - Eur, 201 Nové, Prívesný vozík. Požičiam CHLADIACI BOX na prívese ideálny na stacionárne chladenie. Najkvalitnejšie automobilové nadstavby na trhu s využitím najmodernejších technológií.


V chladiacom zariadení ostáva telo zosnulého do dňa pohrebu, kedy je prevezené. Autopožičovňa Buchbinder, krátkodobý a dlhodobý prenájom osobných a úžitkových vozidiel. Požičovňa nových áut a dodávok, Bratislava, letisko, Košice. Prenájom auta Audi AS-Line TDi AT Limuzína. Otvory pre prívod chladiaceho vzduchu a výrazná hrana spojlera sú prísľubom športového charakteru.


IMPA požičovňa; Požičovňa príslušenstva. Popis: objem 18l, chladiaci box - potraviny chladí alebo udržuje zohriate, max. Vaše motorové vozidlo nie je prispôsobené jazde na okruhu.


Už po troch kolách dochádza k opotrebovaniu pneumatík, . Pracovná plošina tu nie je chápaná v zmysle mobilnej pracovnej plošiny na aute. Oprava a údržba chladiacich a ventilačných zariadení iných ako pre . Nákladné autá chladiarenské, nákladné autá isotherm, nákladné autá mraziarenské, nákladné autá s chladiacim boxom, chladiarenské vozy, €.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo